Procesul de producție

Procesul de producție
De la plantații până la punctele de vânzare, cafeaua este selectată, procesată și ambalată. Căutăm în permanență să ne îmbunătățim criteriile de producție. Gima Caffè a investit întotdeauna în evoluția tehnicilor de producție și alege în fiecare zi să direcționeze resursele și investițiile către îmbunătățirea procesării și ambalării cafelei, cu o instalație de prăjire de ultimă generație, silozuri izolate pentru depozitarea cafelei crude și pentru depozitarea cafelei prăjite.
Acest lucru ne-a permis nu doar să ne preparăm cafelele în conformitate cu curbe de prăjire specifice pentru fiecare origine individuală, ci și să satisfacem nevoile unei piețe italiene și străine în continuă creștere.
La-Selezione-01

Selecția

Selecția se efectuează pe o probă de cafea verde printr-o verificare în laborator a formei (numărul sitei), umidității și densității boabelor și prin degustări efectuate de degustători experți.

La-Selezione_Schema
I-controlli-02

Controalele

O verificare suplimentară se efectuează la sosirea cafelei. Înainte de a fi introduse în silozurile de depozitare, se efectuează o verificare a greutății și umidității pentru a verifica conformitatea cu probele inițiale.

La-tostatura-03

Prăjirea

Fiecare cafea este prăjită separat, cu o rețetă dedicată soiului respectiv, în funcție de originea sa și de perioada anului

confezionamento-04

Degazare, amestecare, ambalare

După transportul pe banda de conservare a calității, depozitarea și degazarea au loc în silozuri dedicate, într-un mediu protejat și la ore prestabilite. Fiecare calitate este amestecată cu celelalte într-un mod armonios, bazat pe procente foarte specifice. În cele din urmă, cafeaua este ambalată folosind materiale de înaltă calitate, capabile să păstreze caracteristicile amestecurilor.

Procesul de producție

© 2025 Gima Caffè. Toate drepturile rezervate