Cafea de specialitate Originile unei arome unice
COLOMBIA
Aromă complexă cu o notă florală pentru această ceașcă, cu o aciditate delicată a fructelor roșii și o dulceață distinctă dată de note de zahăr din trestie, miere și nucă.
Arome florale complexe în această cupă, cu o aciditate delicată a fructelor roșii și o dulceață pronunțată, provenită din note de zahăr brun, miere și nuci.
PRĂJIRE: Medie/Ușoară
VARIETĂȚI: Caturra
ALTITUDINE: 1000m
GUATEMALA
O ceașcă curată și bine echilibrată, caracterizată de o aciditate fină din fructe exotice și o dulceață pronunțată conferită de notele consistente de ciocolată și zahăr din trestie. Corp pronunțat.
O ceașcă curată și bine echilibrată, caracterizată de o aciditate fină a fructelor exotice și o dulceață pronunțată, provenită din note consistente de ciocolată și zahăr brun. Corp distinctiv.
PRĂJIRE: Medie/Ușoară
VARIETĂȚI: Bourbon
ALTITUDINE: 1600m
BRASILE
O ceașcă delicată cu o aciditate ușoară și dulce, note de ciocolată, migdale și caramel, corp plin, echilibru bun și un postgust plăcut.
O ceașcă de cafea moale și fină, cu aciditate ușoară și dulce, note de ciocolată și caramel, corp plin, echilibru bun și postgust plăcut.
PRĂJIRE: Medie/Ușoară
VARIETĂȚI: Catuai
ALTITUDINE: 1000m