Cafea de specialitate Originile unei arome unice

Cafea de specialitate

COLOMBIA

Aromă complexă cu o notă florală pentru această ceașcă, cu o aciditate delicată a fructelor roșii și o dulceață distinctă dată de note de zahăr din trestie, miere și nucă.


Arome florale complexe în această cupă, cu o aciditate delicată a fructelor roșii și o dulceață pronunțată, provenită din note de zahăr brun, miere și nuci.

PRĂJIRE: Medie/Ușoară

VARIETĂȚI: Caturra

ALTITUDINE: 1000m

GUATEMALA

O ceașcă curată și bine echilibrată, caracterizată de o aciditate fină din fructe exotice și o dulceață pronunțată conferită de notele consistente de ciocolată și zahăr din trestie. Corp pronunțat.


O ceașcă curată și bine echilibrată, caracterizată de o aciditate fină a fructelor exotice și o dulceață pronunțată, provenită din note consistente de ciocolată și zahăr brun. Corp distinctiv.


PRĂJIRE: Medie/Ușoară

VARIETĂȚI: Bourbon

ALTITUDINE: 1600m

BRASILE

O ceașcă delicată cu o aciditate ușoară și dulce, note de ciocolată, migdale și caramel, corp plin, echilibru bun și un postgust plăcut.


O ceașcă de cafea moale și fină, cu aciditate ușoară și dulce, note de ciocolată și caramel, corp plin, echilibru bun și postgust plăcut.


PRĂJIRE: Medie/Ușoară

VARIETĂȚI: Catuai

ALTITUDINE: 1000m

Cafea de specialitate

Verifică disponibilitatea în Magazin

Cafea de specialitate

© 2025 Gima Caffè. Toate drepturile rezervate